wtorek, 19 marzec 2024
NADZIEWANIE

NADZIEWANIE

Przeczytasz w: 4 - 8 min
Pomimo wszystkich niezaprzeczalnie pozytywnych właściwości osłonek naturalnych, pozwalających na ich szerokie zastosowanie w przeszłości i obecnie, występowała i występuje konieczność…
Przeczytasz w: 3 - 5 min
Nadziewanie i formowanie Proces nadziewania osłonek farszem wędlinowym i formowania batonów jest zabiegiem technologicznym, który może mieć duży wpływ na…
Przeczytasz w: 5 - 9 min
Osłonki są liczną i bardzo zróżnicowaną grupą opakowań bezpośrednich stosowanych w procesie technologicznym produkcji wyrobów mięsnych. Stosuje się je jako…
Przeczytasz w: 2 - 3 min
Wygoda i szeroka dostępność to jedne z największych zalet, za które konsumenci cenią wędliny plastrowane. Nic dziwnego, że kategoria ta ciągle dynamicznie…
Przeczytasz w: 1 - 2 min
Do produkcji większości kiełbas niezbędne są jelita naturalne lub osłonki – to w nich umieszcza się masę mięsną, to one…
Przeczytasz w: 4 - 7 min
Nadziewanie to jeden z najważniejszych etapów w procesie produkcji wyrobów mięsnych. Jego celem jest porcjowanie masy mięsnej oraz nadanie jej…

Najlepsi dostawcy i producenci maszyn, przypraw, chemii przemysłowej i opakowań zamieszczają swoje reklamy na naszych łamach. Firma WOMAT zajmuje się również kompleksową obsługą medialną i reklamową podmiotów gospodarczych. Zapewniamy wykonanie zlecenia - od projektu do ostatecznej realizacji.

Zapis na newsletter

Zgadzam się na Warunki korzystania

Please publish modules in offcanvas position.