Wydrukuj tę stronę
niedziela, 10 październik 2021 09:22
MIĘSNE TECHNOLOGIE 3/2021
wielkość czcionki
Zmniejsz czcionkę
Powiększ czcionkę
Skomentuj jako pierwszy!
Przeczytasz w: 0 min
Ostatnio zmieniany czwartek, 27 styczeń 2022 11:12
Tweet
Dział:
Wydania w wersji elektronicznej
Etykiety
MIĘSNE TECHNOLOGIE
WYDANIA
PDF
jakub
Najnowsze od jakub
Kebab z wysokojakościowym alginianem
Nowe przepisy UE w sprawie redukcji ilości plastikowych opakowań
Zostań Aquaphorianinem – nowa misja i kampania reklamowa marki AQUAPHOR
Zjawisko marnotrawstwa żywności w skali przemysłu mięsnego
Polskie drobiarstwo wolne od wirusa grypy ptaków
Artykuły powiązane
Kebab z wysokojakościowym alginianem
Zjawisko marnotrawstwa żywności w skali przemysłu mięsnego
Polskie drobiarstwo wolne od wirusa grypy ptaków
Wyzwania i szanse sztucznej inteligencji (AI) w przemyśle mięsnym
Klucz do przemysłowego smażenia i gotowania