Wydrukuj tę stronę
środa, 06 styczeń 2021 10:36
MIĘSNE TECHNOLOGIE 4/2020 - ZIMA
wielkość czcionki
Zmniejsz czcionkę
Powiększ czcionkę
Skomentuj jako pierwszy!
Przeczytasz w: 0 min
Ostatnio zmieniany poniedziałek, 25 styczeń 2021 10:40
Tweet
Dział:
Wydania w wersji elektronicznej
Etykiety
MIĘSNE TECHNOLOGIE
WYDANIA
PDF
jakub
Najnowsze od jakub
Kebab z wysokojakościowym alginianem
Zostań Aquaphorianinem – nowa misja i kampania reklamowa marki AQUAPHOR
Zjawisko marnotrawstwa żywności w skali przemysłu mięsnego
Polskie drobiarstwo wolne od wirusa grypy ptaków
Wyzwania i szanse sztucznej inteligencji (AI) w przemyśle mięsnym
Artykuły powiązane
Kebab z wysokojakościowym alginianem
Zjawisko marnotrawstwa żywności w skali przemysłu mięsnego
Polskie drobiarstwo wolne od wirusa grypy ptaków
Wyzwania i szanse sztucznej inteligencji (AI) w przemyśle mięsnym
Klucz do przemysłowego smażenia i gotowania