Wydrukuj tę stronę
sobota, 11 lipiec 2020 10:40
KATALOG PIEKARNICZE-CUKIERNICZE TECHNOLOGIE 2015/2016
Napisał
jakub
wielkość czcionki
Zmniejsz czcionkę
Powiększ czcionkę
Skomentuj jako pierwszy!
Oceń ten artykuł
1
2
3
4
5
(1 głos)
Przeczytasz w: 0 min
Czytany
1338
razy
Ostatnio zmieniany wtorek, 01 luty 2022 14:06
Tweet
Dział:
KATALOG PC - WYDANIA PDF
Etykiety
PIEKARNICTWO
CUKIERNICTWO
WYDANIA
PDF
jakub
Najnowsze od jakub
Zostań Aquaphorianinem – nowa misja i kampania reklamowa marki AQUAPHOR
Zjawisko marnotrawstwa żywności w skali przemysłu mięsnego
Polskie drobiarstwo wolne od wirusa grypy ptaków
Wyzwania i szanse sztucznej inteligencji (AI) w przemyśle mięsnym
Współpraca branży mleczarskiej z uczelniami
Artykuły powiązane
Czasopismo MIĘSNE TECHNOLOGIE ZIMA 2023/24
MIĘSNE TECHNOLOGIE 3/2023
MIĘSNE TECHNOLOGIE 2/2023
MLECZARSKIE TECHNOLOGIE 2/2023
MLECZARSKIE TECHNOLOGIE 2/2022