Wydrukuj tę stronę
wtorek, 01 czerwiec 2021 14:51
RYBNE TECHNOLOGIE 1/2021
wielkość czcionki
Zmniejsz czcionkę
Powiększ czcionkę
Skomentuj jako pierwszy!
Przeczytasz w: 0 min
Ostatnio zmieniany środa, 18 sierpień 2021 10:04
Tweet
Dział:
Wydania w wersji elektronicznej
Etykiety
RYBNE TECHNOLOGIE
PDF
CZASOPISMO
jakub
Najnowsze od jakub
Polskie drobiarstwo wolne od wirusa grypy ptaków
Wyzwania i szanse sztucznej inteligencji (AI) w przemyśle mięsnym
Współpraca branży mleczarskiej z uczelniami
W sklepach jaja tańsze niż u producentów!
Postrzeganie mleka i produktów mlecznych przez pokolenie „Z”
Artykuły powiązane
Czasopismo MIĘSNE TECHNOLOGIE ZIMA 2023/24
Chłodzenie czy mrożenie? Porównanie jakości ryb podczas przechowywania
MIĘSNE TECHNOLOGIE 3/2023
Wszystkie ręce na pokład! Lidl, Kaufland, FRoSTA wśród laureatów prestiżowych nagród MSC
MIĘSNE TECHNOLOGIE 2/2023