Wydrukuj tę stronę
niedziela, 25 październik 2020 14:31
MIĘSNE TECHNOLOGIE 3/2020 - JESIEŃ
wielkość czcionki
Zmniejsz czcionkę
Powiększ czcionkę
Skomentuj jako pierwszy!
Przeczytasz w: 0 min
Ostatnio zmieniany poniedziałek, 25 styczeń 2021 10:35
Tweet
Dział:
Wydania w wersji elektronicznej
Etykiety
WYDANIA
PDF
MIĘSNE TECHNOLOGIE
jakub
Najnowsze od jakub
W sklepach jaja tańsze niż u producentów!
Postrzeganie mleka i produktów mlecznych przez pokolenie „Z”
Klucz do przemysłowego smażenia i gotowania
Nowoczesne rozwiązania Tetra Pak wsparciem dla branży mleczarskiej
FC FOODCONCEPT - linie do produktów w słoikach, puszkach i innych opakowaniach
Artykuły powiązane
Klucz do przemysłowego smażenia i gotowania
Wiodący na rynku tunel spiralny do mrożenia został jeszcze ulepszony: poznaj najnowszą wersję tunelu GC70
Czasopismo MIĘSNE TECHNOLOGIE ZIMA 2023/24
Zasada zrównoważonego rozwoju a wykorzystanie serwatki kwasowej do produkcji mięsnej
A niech bakterie zjedzą twoje opakowanie!