Zgłoszenia uczestników z zakładów mleczarskich będą przyjmowane elektronicznie do 15.03.2022 r. na adres Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript..
Główni organizatorzy:
Przewodniczący:
dr hab. inż. Fabian Dajnowiec: +48 89 523 3204 Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Sekretarz:
dr inż. Józef Warechowski: +48 89 523 3634 Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Katedra Inżynierii, Aparatury Procesowej i Biotechnologii Żywności
Wydział Nauki o Żywności
Uniwersytet Warmińsko−Mazurski w Olsztynie
- Oczapowskiego 7, 10-719 Olsztyn
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
http://www.uwm.edu.pl/techmilk
tel./ fax: 89 523 4431