piątek, 11 lipiec 2025
Przeczytasz w: 4 - 7 min
Żywność to podstawa egzystencji każdego żywego organizmu. Zmiany w stylu odżywiania się ludzi w dobie pędu cywilizacyjnego oraz budowa marki…
Przeczytasz w: 3 - 5 min
Praktyczne wskazówki, gdy to konieczne. Ubój z konieczności zwierząt gospodarskich kopytnych poza rzeźnią dotyczy sytuacji, gdy zdrowe zwierzę, np. świnia, owca,…
Przeczytasz w: 3 - 6 min
Żywność to bardzo wrażliwa substancja biologiczna, narażona na zniszczenie zarówno przez czynniki mikrobiologiczne jak i procesy chemiczne. Psucie żywności w…
Przeczytasz w: 5 - 9 min
Zmieniający się w ostatnich latach styl życia społeczeństwa wymusza oferowanie konsumentowi żywności „wygodnej" i to pod wieloma względami. Dotyczy to…
Przeczytasz w: 10 - 20 min
Wyroby mięsne, zwłaszcza nie poddane peklowaniu, są podatne na zmiany oksydacyjne w trakcie ich przechowywania [Warchalewski 1995].
Przeczytasz w: 2 - 3 min
Czy polski przemysł rolno-spożywczy jest gotowy na współpracę z nauką na najwyższym poziomie? Według prof. Jarosława Horbańczuka z Instytutu Genetyki i…
Przeczytasz w: 4 - 8 min
Sektor mięsny wymaga od dostawców i integratorów rozwiązań IT specyficznego podejścia, wymuszanego przez niestandardowy proces produkcji - najpierw odbywa się…
Strona 25 z 25

1.png

Najlepsi dostawcy i producenci maszyn, przypraw, chemii przemysłowej i opakowań zamieszczają swoje reklamy na naszych łamach. Firma AMFI zajmuje się również kompleksową obsługą medialną i reklamową podmiotów gospodarczych. Zapewniamy wykonanie zlecenia - od projektu do ostatecznej realizacji.

Zapis na newsletter

Zgadzam się na Warunki korzystania

Please publish modules in offcanvas position.