sobota, 20 kwiecień 2024

Aktywatory - Inject Star

TI-MA SP. ZO.O.

AktywatoryBialka

Opis produktu

Aktywatory białka MPM 35, 41, 61 Aktywacja białka w mięsie odbywa się poprzez: nacinanie: poprzez noże krążkowe tenderyzatora otwierana jest powierzchnia mięsa, wiązania i włókna mięsne są rozcinane i dzięki temu uzyskuje się szczególny efekt tenderyzowania, osiąga się typową kruchość mięsa ściskanie: walce zgniatające o specjalnie dobranej formie powiększają maksymalnie powierzchnię kawałków mięsa przez co uzyskuje się optymalną aktywację białka rozciąganie: szarpanie i rozciąganie kawałków mięsa poprzez różnicę prędkości obrotowych walców powoduje istotne zwiększenie efektu tenderyzowania

Słowa kluczowe
Sprawdź więcej: aktywatory, MASZYNY
Produkt w kategoriach: NASTRZYKIWANIE I MASOWANIE

Producent: TI-MA SP. ZO.O.

Najlepsi dostawcy i producenci maszyn, przypraw, chemii przemysłowej i opakowań zamieszczają swoje reklamy na naszych łamach. Firma WOMAT zajmuje się również kompleksową obsługą medialną i reklamową podmiotów gospodarczych. Zapewniamy wykonanie zlecenia - od projektu do ostatecznej realizacji.

Zapis na newsletter

Zgadzam się na Warunki korzystania

Please publish modules in offcanvas position.