czwartek, 18 kwiecień 2024

Szafa do sezonowania mięsa, komora do dojrzewania mięsa, DRY AGER DX1000

WEINDICH

dry-ager1-265-318--pl

Opis produktu

Szafa Dry Ager DX1000®, to nowoczesne urządzenie o atrakcyjnym wyglądzie, wytwarzające doskonały mikroklimat,
sprzyjający dojrzewaniu mięsa. Przeznaczona do sezonowania wołowiny, wieprzowiny, szynek, salami oraz kiełbas.
Podczas, gdy następuje proces starzenia mięsa, wytwarza się charakterystyczny, harmonijny smak, a mięso osiąga
najlepsza jakość. Dojrzałe, charakteryzuje się zwartą strukturą, właściwym kolorem oraz odpowiednią kruchością.
Za doskonałym działaniem szaf Dry Ager stoi przemyślana technologia, w tym pięć oryginalnych, opatentowanych
rozwiązań. Dry Ager to pierwsza lodówka na świecie, która łączy filtr z aktywnego węgla i system dezynfekcji UVC,
sterylizujący co minutę całe powietrze wewnątrz szafy. Urządzenie gotowe do użycia. Nie wymaga podłączenia wody.
Wprost idealny sprzęt dla restauracji, butików mięsnych, a także prywatnych miłośników mięsa i kulinarnych pasjonatów!
Uwaga! Szafa w wersji podstawowej zaopatrzona została w 1 wieszak ze stali nierdzewnej. Oferta nie obejmuje innych,
widocznych na zdjęciach akcesoriów.

Dane techniczne

Wymiary zewnętrzne;
Szerokość: 700 mm,
Głębokość: 750 mm,
Wysokość: 1650 mm.
Wymiary wewnętrzne:
Szerokość: 540 mm,
Głębokość: 560 mm,
Wysokość: 1380 mm.
Maksymalna ładowność na wieszaku: 80 kg.
Max. obciążenie: 2-3 rdzenie kręgowe o długości do 1,2 m.
Maksymalna ilość półek: 5 sztuk.
Maksymalna nośność półki: 40 kg.
Pojemność wewnętrzna netto/brutto: 478 l./ 435 l.
Zasilanie: 230 V.

Produkt w kategoriach: SKLEP MIĘSNY

Producent: WEINDICH

Najlepsi dostawcy i producenci maszyn, przypraw, chemii przemysłowej i opakowań zamieszczają swoje reklamy na naszych łamach. Firma WOMAT zajmuje się również kompleksową obsługą medialną i reklamową podmiotów gospodarczych. Zapewniamy wykonanie zlecenia - od projektu do ostatecznej realizacji.

Zapis na newsletter

Zgadzam się na Warunki korzystania

Please publish modules in offcanvas position.