Nowy termin konferencji:
29.11.2020 - 01.12.2020

Nowy termin konferencji: 14-16 października 2020

ZAPROSZENIE

Wydawca czasopisma MIĘSNE TECHNOLOGIE wraz z partnerami Konferencji zaprasza na największe wydarzenie roku w branży mięsnej.

Konferencja skierowana jest do kadry zarządzającej przemysłem mięsnym i drobiarskim, technologów, pracowników działów zakupowych i rozwoju, przedstawicieli sieci handlowych, a także dostawców technologii, przedstawicieli środowiska naukowego oraz specjalistów z branży.

SPONSORZY

gaselle
Client 1
verpa
frizo

PARTNERZY

 lista niepełna, porządek przypadkowy

 

metalbud
bizerba
ulma
nadratowski
jrs
rex-pol
mitsubishi
weindich
prokurent
air liquide
eurobox
pgi
smc
eneria
blezat
trepko
cool
fresh logistics
kersia
novatek
clevro
rekopol
vitacel
elpress
lewiatan
marcor
csb
paccor
diversey
loos
craemer
hitec
henry kruse
aquaphor
alfa laval
schur
kp
cryogas
unibep
best
air products
db energy
gremi
igloo
jumo
modernplast
garos
fach-pak
psk

PATRONAT HONOROWY

polskie mięso
sriwrp
upemi
pzpbm
krdig

NASZ ZESPÓŁ

Doświadczony zespół osób współpracujący z branżą mięsną od ponad 25 lat, wraz z grupą specjalistów z zakresu komunikacji, marketingu i relacji biznesowych odpowie na Państwa pytania.

Image
Sekretarz forum

Remigiusz Węgrzynowicz

Image
Obsługa wystawcy

Piotr Koszyk
Jarosław Banaś

Image
Dyrektor Handlowy

Zbigniew Niczko

Image
Reklama

Mariusz Borowy
Paweł Mizia

Image
Redakcja

Jakub Musioł
Marta Szczepaniak

HARMONOGRAM KONFERENCJI FORUM MIĘSNE TECHNOLOGIE 2020

DZIEŃ PIERWSZY, 29.11.2020, NIEDZIELA

17.00 - 20.00   -  REJESTRACJA GOŚCI I MONTAŻ STOISK WYSTAWOWYCH

20.00 - 24.00   -  KOLACJA ZAPOZNAWCZA W KLIMATYCZNYM PAWILONIE OGRODOWYM Z ATRAKCJAMI (m.in. pokaz koni)

DZIEŃ DRUGI, 30.11.2020, PONIEDZIAŁEK

7.00 - 08.30     -  ŚNIADANIE

9.00 - 9.15       -  UROCZYSTE OTWARCIE FORUM MIĘSNE TECHNOLOGIE 2020 I WYKŁĄD WPROWADZAJĄCY
9.15 - 13.30     -  PANEL 1: INNOWACYJNE TECHNOLOGIE - BĄDŹ NA CZASIE (PRELEKCJE FIRMOWE 15 MIN. )

                         - PRZERWA KAWOWA I ROZMOWY NA STOISKACH TARGOWYCH

                         -  PANEL 2: BEZPIECZEŃSTWO ENERGETYCZNE. OPTYMALIZACJA KOSZTÓW ZWIĄZANYCH Z PRĄDEM, GAZEM,  WODĄ,  ODPADAMI I MEDIAMI: CIEPŁEM, CHŁODEM, PARĄ (PRELEKCJE FIRMOWE 15 MIN.)

13.30 - 15.00 -  PRZERWA OBIADOWA

15.00 - 18.00 -  DEBATA - OBECNA SYTUACJA I WYZWANIA STOJĄCE PRZED BRANŻĄ MIĘSNĄ

                          - PRZERWA KAWOWA I ROZMOWY NA STOISKACH TARGOWYCH

                          - WYKŁADY

20.00 - 01.00  -  UROCZYSTA KOLACJA – GALA Z ATRAKCJAMI. (M.IN. WRĘCZENIE NAGRÓD)



                                                                           DZIEŃ TRZECI, 01.12.2020, WTOREK

7.00 - 08.30     - ŚNIADANIE

9.00 - 13.00    -  PANEL 3 - WPŁYW NOWOCZESNYCH TECHNOLOGII NA RENTOWNOŚĆ PRODUKCJI 

                           (PRELEKCJE FIRMOWE 15 MIN.)

                         - PRZERWA KAWOWA I ROZMOWY NA STOISKACH TARGOWYCH 

13.00 - 13.30  - PODSUMOWANIE I ZAKOŃCZENIE FORUM

13.30 - 14.30  - OBIAD



*Organizator zastrzega sobie prawo do zmian w programie.  

ZAKRES TEMATYCZNY KONFERENCJI

  • OBECNA SYTUACJA I WYZWANIA STOJĄCE PRZED BRANŻĄ MIĘSNĄ.
  • ZAGROŻENIA DLA BRANŻY (ASF, PTASIA GRYPA…) - SPOSOBY WYJŚCIA Z KRYZYSU.
  • OPTYMALIZACJA KOSZTÓW W BRANŻY MIĘSNEJ.
  • NOWOCZESNE ROZWIĄZANIA ENERGETYCZNE.
  • JAK PORADZIĆ SOBIE Z DROŻEJĄCYMI PRĄDEM, WODĄ ORAZ POZOSTAŁYMI MEDIAMI?
  • INNOWACJE TECHNOLOGICZNE I ICH WPŁYW NA RENTOWNOŚĆ ZAKŁADÓW.
  • NOWE TRENDY NA RYNKU OPAKOWAŃ.
  • WPŁYW DODATKÓW DO ŻYWNOŚCI NA ATRAKCYJNOŚĆ PRODUKTU MIĘSNEGO.
  • AUTOMATYKA I ROBOTYKA - ZWIĘKSZENIE WYDAJNOŚCI, OGRANICZENIE KOSZTÓW PRACOWNICZYCH.
  • WDRAŻANIE I STOSOWANIE ZINTEGROWANYCH SYSTEMÓW ZARZĄDZANIA W ZAKŁADZIE MIĘSNYM.
  • KIERUNKI EKSPORTU MIĘSA I BARIERY JEGO ROZWOJU.
  • TRENDY KONSUMENCKIE - DOSTOSOWYWANIE PRODUKCJI MIĘSA I JEGO PRZETWORÓW DO POTRZEB WSPÓŁCZESNEGO KLIENTA.
  • NOWOCZESNY MARKETING I JEGO WPŁYW NA SPRZEDAŻ.
  • WYZWANIA DLA LOGISTYKI W BRANŻY MIĘSNEJ (TRANSPORT, CHŁODNICTWO I MAGAZYNOWANIE).
  • BEZPIECZEŃSTWO I HIGIENA PRODUKCJI.
  • ZASOBY LUDZKIE W BRANŻY MIĘSNEJ – SYTUACJA BIEŻĄCA I PERSPEKTYWY.
  • UNIJNE DOTACJE DLA BRANŻY SPOŻYWCZEJ.

MIEJSCE

Image

HISTORIA

Janów Podlaski w czasach swojej świetności stał na styku cywilizacji zachodu i wschodu, stanowił tygiel kultur i przykład na harmonijne współistnienie wielu tradycji i religii. Doskonała lokalizacja przyczyniła się zarówno do jego wielkiego rozkwitu, jak i do jego upadków. Rozwijające się prężnie w XVI w. miasto było doskonałym łupem dla kolejnych prześladowców, a burzliwe losy Polski odbiły na nim swoje piętno.

www.zamekjanowpodlaski.pl/

KORZYŚCI PŁYNĄCE

Z UDZIAŁU W FORUM MIĘSNE TECHNOLOGIE 2020:

 

DLA DOSTAWCÓW TECHNOLOGII - SPONSORÓW I PARTNERÓW - KONFERENCJI

  • bezpośredni dostęp do kadry zarządzającej przemysłem mięsnym, technologów, pracowników działów zakupowych i rozwoju, 
  • zdobycie wiedzy o planach zakupowych i inwestycyjnych branży mięsnej i drobiarskiej, 
  • możliwość zaprezentowania oferty firmy w trakcie panelu tematycznego dostosowanego do oferty Państwa firmy, na sali plenarnej oraz na stoisku wystawowym, 
  • otrzymanie odpowiedzi na nurtujące pytania zarówno z zakresu geopolityki (m.in. światowych rynków zbytu, problemu ASF oraz ptasiej grypy), a także prawa i legislacji, 
  • zdobycie informacji pozwalających na zmniejszenie kosztów funkcjonowania,
  • możliwość wyboru i zaproszenia konkretnych przedstawicieli zakładów mięsnych przez partnerów lub sponsorów.

DLA ZAKŁADÓW MIĘSNYCH I DROBIARSKICH

  • bezpośredni kontakt ze specjalistami oferującymi szeroką gamę nowatorskich rozwiązań dotyczących procesów produkcyjnych i funkcjonowania zakładów w szybko zmieniającej się rzeczywistości (zmiany cen surowca, cen energii, oczekiwań konsumenckich itp.), 
  • omówienie obecnej sytuacji (m.in. problemu ASF i ptasiej grypy) oraz wyzwań stojących przed branżą,
  • spotkanie z przedstawicielami sieci handlowych,
  • otrzymanie odpowiedzi na nurtujące pytania z zakresu technologii, nauki, prawa i legislacji, 
  • zdobycie wiedzy pozwalającej na optymalizację kosztów funkcjonowania przedsiębiorstwa.

KOSZT UCZESTNICTWA W KONFERENCJI: 1200 zł + VAT

Obejmuje on materiały konferencyjne, wyżywienie z obiadami, kolacjami, przerwami kawowymi, udział w wieczorze grillowym oraz inne atrakcje przygotowane przez organizatora. Nie obejmuje kosztów noclegów.

PARTNER

  • Pakiet 1
  • Wpis + Logo w materiałach konferencyjnych
  • 1X Rollup w części wystawienniczej - szerokość do 1 m
  • Logo +link na portalu miesnetechnologie.pl
  • Kolportaż materiałów reklamowych w torbie konferencyjnej

PARTNER
BRĄZOWY

  • Pakiet 2
  • Powierzchnia wystawiennicza (1 stolik = 2 m²) lub
  • Prelekcja w trakcie konferencji. 15 min .
  • Zaproszenie 2
  • przedstawicieli zakładów mięsnych
  • Wpis + Logo w materiałach konferencyjnych
  • 1X Rollup w części wystawienniczej - szerokość do 1 m
  • Logo +link na portalu miesnetechnologie.pl
  • Kolportaż materiałów reklamowych w torbie konferencyjnej

PARTNER
SREBRNY

  • Pakiet 3
  • Powierzchnia wystawiennicza (1 stolik = 2m²)
  • Prelekcja w trakcie konferencji. 15 min .
  • Zaproszenie 2 przedstawicieli zakładów mięsnych
  • Wpis + Logo w materiałach konferencyjnych
  • 1X Rollup w części wystawienniczej - szerokość do 1 m
  • Logo +link na portalu miesnetechnologie.pl
  • Kolportaż materiałów reklamowych w torbie konferencyjnej

PARTNER
ZŁOTY

  • Pakiet 4
  • Powierzchnia wystawiennicza (1 stolik = 4 m²)
  • Prelekcja w trakcie konferencji. 15 min .
  • Zaproszenie 2 przedstawicieli zakładów mięsnych
  • Reklama + wpis + Logo w materiałach konferencyjnych
  • 2X Rollup w części wystawienniczej - szerokość do 1 m
  • Baner na portalu miesnetechnologie.pl
  • Kolportaż materiałów reklamowych w torbie konferencyjnej

Do każdego z pakietów należy doliczyć koszty uczestnictwa w konferencji: 1200 zł za osobę (obejmuje materiały konferencyjne, wyżywienie, udział w wieczorze grillowym i bankiecie, wycieczka do stadniny koni w Janowie oraz pozostałe atrakcje). Kwota nie obejmuje kosztu noclegów. 

JAK TRAFIĆ NA KONFERENCJE?

INFORMACJA +48 731994999

SEKRETARZ - informacje merytoryczne. 
sekretarz@womat.com.pl
+48 731992999

REKLAMA - materiały, ceny, informacje
reklama@womat.com.pl

733275720

REDAKCJA - materiały prasowe.
redakcja@womat.com.pl
731994999

GOŚCIE - rezerwacje, noclegi, informacje.
goscie@womat.com.pl 
733275719

WYSTAWCY - zamówienia, organizacja.
wystawcy@womat.com.pl
731993999

Najlepsi dostawcy i producenci maszyn, przypraw, chemii przemysłowej i opakowań zamieszczają swoje reklamy na naszych łamach. Firma WOMAT zajmuje się również kompleksową obsługą medialną i reklamową podmiotów gospodarczych. Zapewniamy wykonanie zlecenia - od projektu do ostatecznej realizacji.

Newsletter

Najważniejsze informacje Cie nie ominą...

Nie spamujemy, też nie lubimy spamu....

Please publish modules in offcanvas position.