sobota, 23 październik 2021

Kocioł warzelny o przekroju okrągłym z mieszadłem mechanicznym typ: KKm

PPUH KARPOWICZ

zrzut-ekranu-2019-01-24-o-114935

Opis produktu

Zastosowanie: Kocioł warzelny stosowany jest do wytapiania tłuszczu, produkcji ketchupu, gotowania produktów.

Budowa: Konstrukcja kotła wykonana jest ze stali kwasoodpornej. Dwupłaszczowy system ogrzewania zapobiega przypalaniu się produktów.Teflonowe skrobaki w mieszadłach dokładnie oczyszczają powierzchnie kotła podczas wytopu tłuszczu.

Wyposażenie: sterowanie mikroprocesorowe do regulacji: temperatury wsadu, płaszcza olejowego, czasu pracy kotła, funkcja autostart. Mieszadło zakończone skrobakami teflonowymi, izolowana konstrukcja, odprowadzenie pary wodnej, wlew wody, zawór spustowy zakończony kolanem.

Warianty ogrzewania: elektryczne, palnik gazowy, palnik olejowy lub ogrzewanie parą wodną [max. ciśnienie 0,5 bar].

 

Produkt w kategoriach: NASTRZYKIWANIE I MASOWANIE

Producent: PPUH KARPOWICZ

Najlepsi dostawcy i producenci maszyn, przypraw, chemii przemysłowej i opakowań zamieszczają swoje reklamy na naszych łamach. Firma WOMAT zajmuje się również kompleksową obsługą medialną i reklamową podmiotów gospodarczych. Zapewniamy wykonanie zlecenia - od projektu do ostatecznej realizacji.

Newsletter

Najważniejsze informacje Cie nie ominą...

Nie spamujemy, też nie lubimy spamu....

Please publish modules in offcanvas position.